Marianne Requilé
Zaakvoerder
GSM 0477 22 41 34
T. 011 28 10 31
E. info@triam.be
E. mrequile@triam.be

Marianne Requilé

Ik ben sinds 1994 werkzaam als Arbeids-en organisatiepsychologe. Ik had geen interesse om te werken voor 1 bedrijf dus koos ervoor om meteen als zelfstandige aan de slag te gaan. In 1998 richtte ik Triam op en samen met een team van gemotiveerde medewerkers specialiseerden we ons in het organiseren van opleidingen voor werknemers en werkzoekenden op nationaal gebied. In 2007 koos ik ervoor om terug mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling te volgen en richtte me op de wereld van Outplacement. Het begeleiden, ontwikkelen en coachen van mensen geeft me tot op heden veel voldoening.

In 2010 besloot ik om me bij te scholen. Gepassioneerd door het Enneagram volgde ik trainingen bij Sandra De Clercq (nu mede partner in de Enneagramschool), Don Riso, Russ Hudson, Katherine Fauvre, David Fauvre en Tom Condon. Enneagram is nu mijn passie. Het is voor mij een systeem geworden dat effectief werkt in coaching en training want niet iedereen is hetzelfde. Niet iedereen heeft baat bij dezelfde coachingstechniek. We zijn immers allemaal uniek en het Enneagram geeft daar heel veel inzicht in. Transformatie is echt mogelijk dankzij het Enneagram en kan in alle domeinen toegepast worden, zowel individueel, in relaties als in werksituaties.

Meer info op: www.enneagramschool.be

Lieve Requilé

Ik ben in dienst bij Triam sinds 1998 en als trouwe medewerker heb ik me door de jaren heen gespecialiseerd in het organiseren van opleidingen. Sinds 2003 ben ik specialist in het organiseren van Outplacement voor oa. Cevora en Fopas.

Ik ken de wetgeving van binnen en van buiten en ben het aanspreekpunt voor zowel bedrijven als ontslagen bedienden. Ik zorg ervoor dat iedereen die ontslagen wordt, een passend outplacmenttraject bij een erkende partner aangeboden krijgt.

Lieve Requilé
T. 011 28 40 49
E. lrequile@triam.be

Catherine Louwette

Ik ben in dienst bij Triam sinds 2013. Als laatste bijgekomen in de organisatie ondersteun in voornamelijk Lieve mee in de organisatie van de Outplacement projecten voor Cevora en Fopas.

Als tweetalige ben ik vooral verantwoordelijk voor het Franstalig gedeelte van België. Ik hou ervan om in een klein, professioneel team te werken waar iedereen zichzelf kan zijn.

Catherine Louwette
T. 011 28 10 28
E. clouwette@triam.be